Nejnovější recenze ze sekce Pletiva a sítě
- Super
OK
- zatím není namontováno
Sítě prodávané v obchodních řetězcích jsou jedním slovem "K ničemu". Musí se roztahovat na příslušnou šířku, nedrží formu, nevhodné pro opakované použití. Síť z Oslavanu Agro je skvělá, pevná, já ji mám konkrétně proti chroustům, jejichž larvy mně likvidovaly kanadské borůvky, na to sítě z obchodních řetězců nestačí ani náhodou. Štěstí, že jsem se o ní dozvěděl od přítele.
Obyčejná KARI SÍŤ
Pletivo používáme k ochraně stromků proti zvěři. Pracuje se s ním dobře.
pěkně zabaleno
- Lehká síť
- Kvalitní produkt
Splnil očekávání.
- funkce/cena
- při zkracování dojde k rozpletení několika dílů, musí se znovu spojit
doporučuji
Lehká síť výborné kvality, do které se nezachytávají větvičky ani plody (používám u borůvek a malin) a nemůže se ani zamotat ptactvo, jak je tomu u mnohých hobby sítí.
Poplastované pletivo 125 cm zelené 2,7 mm
Přidáno: 23. června 2024
(naposledy upraveno 23. června 2024)
Zakoupeno v e-pletivo.cz
- Rychlé
Potřebovali jsme opravit 4metry plotu a tady jsme nemuseli kupovat 10-15metru.Plot je už opraven a jsme moc spokojeni
nemám na hlouposti čas
- tento mrňavý obrtlíček je neskutečně drahý, ale pokud jej potřebujete na přichycení okenní sítě, musíte jej zakoupit, svoji funkci plní dobře, až do doby než se zase zlomí.
------
- Žádné 4*6 tam rozhodně není, prostě buď se roztáhne jedná strana, tedy ta druhá je kratší, nebo druhá na úkor ty druhé.
- Při roztahování na jednom rohu se udělala dyra
Prostě nevyšla jsem i na 3 keříky kanadských borůvek.
Po sestavení slouží jako venkovní zásobník dřeva pro krb, tedy k jinému účelu.
Po sestavení slouží jako venkovní zásobník dřeva pro krb, tedy k jinému účelu.
Pěkný materiál v dnešní době je potřeba se připravit na vše a pytle jsou dobrý nápad ke koupi kdo alespoň jednou byl vyplaven vím o čem mluvím děkuji moc rychlé dodání vše v pořádku
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »